Ara 01, 2017

Türkiye-Polonya Karşılaştırmalı Hukuk Sempozyumu III: Ceza Hukuku" Kitabı Yayınlandı

Özyeğin Üniversitesi Alman Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Seçkin Yayıncılık aracılığı ile "Türkiye-Polonya Karşılaştırmalı Hukuk Sempozyumu III: Ceza Hukuku" başlıklı kitabı yayınlamıştır.

Bu eserde, 8 Mayıs 2015 tarihinde Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde gerçekleştirilen karşılaştırmalı hukuk sempozyumunda sunulan tebliğler Türkçe ve Almanca dilinde yer almaktadır. Biyalostik Üniversitesi ile ortak düzenlenen bu sempozyumda Türkiye ve Polonya hukuku açısından iç güvenliğin seçilmiş bazı güncel konuları ele alınmıştır. Bu bağlamda sadece maddi ceza hukukuna özgü konulara değil aynı zamanda anayasa hukuku, polis hukuku ve ceza muhakemesi hukuku konularına da değinilmiştir.